Clubul Dinamo Moscova neagă că negociază cu Dan Petrescu

Clubul Dinamo Moscova a dezminţit, luni, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, speculaţiile privind existenţa unor negocieri pentru angajarea antrenorului Dan Petrescu la conducerea tehnică a echipei ruse.

22 afișări
Imaginea articolului Clubul Dinamo Moscova neagă că negociază cu Dan Petrescu

Clubul Dinamo Moscova neagă că negociază cu Dan Petrescu (Imagine: Mediafax Foto)

"FC Dinamo Moscova anunţă oficial că informaţiile privind existenţa unor negocieri cu antrenorul Dan Petrescu sunt neadevărate. FC Dinamo îşi afirmă sprijinul pentru actualul staf tehnic, condus de antrenorul Andrei Kobelev, care în vară a semnat un nou angajament de doi ani şi jumătate", precizează sursa citată.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu Unirea Urziceni. Mass-media din România a anunţat că printre echipele interesate de angajarea lui Dan Petrescu se numără şi formaţiile ruse Dinamo Moscova şi Kuban Krasnodar.

Petrescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai multe cluburi din străinătate i-au făcut oferte după ce şi-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni, printre acestea aflându-se şi unul din Anglia, dar nu din prima ligă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici