Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat că antrenorul Edward Iordănescu are probleme de sănătate

Tehnicianul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, în vârstă de 41 de ani, nu se află zilele acestea lângă echipă, având o serie de probleme de sănătate, au anunţat miercuri reprezentanţii clubului.

3858 afișări
Imaginea articolului Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat că antrenorul Edward Iordănescu are probleme de sănătate

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat că antrenorul Edward Iordănescu are probleme de sănătate

Edi Iordănescu nu se află alături de echipă, efectuând o serie de analize care vor determina cauzele simptomelor antrenorului lui Gaz Metan Mediaş, se arată într-o informare a echipei Gaz Metan mediaş, postată pe site.

”Tehnicianul Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă. Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea. Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-şi putea desfăşura din nou activitatea la capacitate maximă. În aceste zile, el va face din nou o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare”, potrivit sursei citate.

Iordănescu este primul antrenor din Liga 1 care a primit cartonaş roşu, acesta fiind eliminat în prima etapă, în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 2-2). Tehnicianul a fost suspendat două etape şi a fost amendat cu suma de 320 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Sâmbătă, în următoarea etapă a Ligii 1, Gaz Metan Mediaş o va întâlni pe Sepsi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici