Clubul Newcastle este de vânzare

Proprietarul de la Newcastle United, Mike Ashley, a anunţat, duminică, punerea în vânzare a clubului din prima ligă engleză, aflat în dificulatte după plecarea emblematicului manager Kevin Keegan.

19 afișări
Imaginea articolului Clubul Newcastle este de vânzare

Clubul Newcastle este de vânzare (Imagine: mediafax Foto/AFP)

"Pun clubul în vânzare. Sper că suporterii vor putea obţine ceea ce doresc şi că viitorul proprietar va putea să cheltuiască foarte mult pentru club, aşa cum doresc suporterii", a afirmat Ashley într-un comunicat.

Ashley şi directorul general Dennis Wise au devenit ţinta suporterilor care îi consideră responsabili de plecarea lui Keegan. Acesta nu a putut aduce jucătorii pe care îi dorea în intersezon.

Keegan, erou pe St James Park, a evoluat la Newcastle înainte de a-şi asuma, pentru o primă oară, funcţia de manager, în anii '90. El a demisionat la 4 septembrie. Sâmbătă, înainte şi după înfrângerea din meciul cu nou promovata Hull City (2-1), mii de suporteri şi-au manifestat nemulţumirea în faţa stadionului şi au cerut plecarea lui Ashley şi Wise.

Newcastle ocupă locul 16 în clasament.

Ashley, care a făcut avere lansând lanţul de magazine Sports Direct, a cumpărat clubul Newcastle pentru peste 134 de milioane de lire sterline în mai 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici