Clubul Steaua a sărbătorit 63 de ani de la înfiinţare

Asociaţia Independenta a Suporterilor Stelişti a organizat, duminică, o petrecere, într-un club din Bucureşti, la care au fost prezenţi, pe lângă aproximativ 1.000 de fani, şi foste glorii ale grupării "roş-albastre", pentru a sărbători 63 de ani de la înfiinţarea clubului Steaua.

131 afișări
Imaginea articolului Clubul Steaua a sărbătorit 63 de ani de la înfiinţare

Clubul Steaua a sărbătorit 63 de ani de la înfiinţare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La petrecere, la care prezentator a fost Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, au urcat pe scenă câştigătorii Cupei Campionilor Europeni din 1986, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu, Marius Lăcătuş, finalistul CCE din 1989, Ilie Dumitrescu, fostul jucător stelist George Ogăraru, campioana olimpică la judo Alina Dumitru, fostul handbalist Ştefan Birtalan, actualii componenţi ai echipei de handbal, Andrei Cian şi Marius Stavrositu, fostul baschetbalist Anton Netolitzchi, şi actuali componenţi ai echipelor de baschet şi hochei ai clubului Steaua.

TITLURILE ZILEI

Marius Lăcătuş a fost cea mai aplaudată persoană care a urcat pe scena clubului Dumars, suporterii stelişti strigând minute în şir numele lui până ca acesta să poată vorbi. Lăcătuş le-a mulţumit fanilor, a precizat că sentimentul de iubire este reciproc şi că Steaua va rămâne mereu în sufletul lui.

Fostul stelist Ilie Dumitrescu a mărturisit că îi păstrează pe suporterii stelişti în inima lui. "Am trăit cele mai importante momente la Steaua. Am trecut prin toate etapele la acest club, de la juniori până la seniori şi mai mult, înainte să fiu junior aici tata mă ducea la meciurile Stelei. Suporterii stelişti sunt foarte importanţi pentru mine", a spus Ilie Dumitrescu.

Miodrag Belodedici a precizat că Steaua a însemnat un mod de viaţa pentru el. "Sărbătorim împreună cu suporterii. Mă bucur că am ocazia să mă întâlnesc şi cu foşti colegi. Cine a jucat la Steaua, ştie ce înseamnă acest club. Steaua m-a format nu numai ca jucător ci şi ca om. Steaua m-a hrănit, m-a şcolit, Steaua este o instituţie foarte frumoasă. Asta mai ales pe vremea când jucam eu", a menţionat Belodedici.

Fundaşul George Ogăraru, unul dintre invitaţii care au urcat pe scenă, liber de contract în acest moment, a fost rugat insitent de suporteri să se întoarcă la Steaua, jucătorul având lacrimi în ochi pe scenă la rugăminţile fanilor. "Eu sunt liber de contract acum, n-am primit nicio ofertă. A fost un moment foarte emoţionant pe scenă. Normal că aş cântări o ofertă dar acum sunt doar ipoteze", a precizat el.

Alina Dumitru a anunţat că va fi stelistă pentru totdeauna. "Sunt o stelistă înfocată. Clubul s-a ţinut întotdeauna de promisiunile faţă de mine şi nu am cum să nu fac şi eu acelaşi lucru", a spus aceasta.

În timpul spectacolului, au fost derulate imagini cu evenimente importante din viaţa clubului stelist şi un interviu cu fostul antrenor Emerich Ienei. La petrecere au mai fost prezenţi compozitorul Horia Moculescu şi actorul Lucian Viziru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici