Clubul Universitatea Cluj, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină

Clubul Universitatea Cluj a fost amendat de Comisia de Disciplină a LPF cu suma de 30.000 de lei pentru că un fan a aruncat cu un telefon mobil în suprafaţa de joc la partida cu CFR Cluj, ce s-a disputat în ultima etapă a ediţiei 2012/2013 a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

62 afișări
Imaginea articolului Clubul Universitatea Cluj, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină

Clubul Universitatea Cluj, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comisia constată că în raportul de arbitru, la rubrica observaţii, s-a consemnat că în minutul 87, din tribuna populată cu galeria echipei oaspete, Universitatea Cluj, s-a aruncat un telefon în incinta terenului de joc. Arbitrul jocului consemnează că telefonul nu a lovit nicio persoană, fiindu-i înmânat observatorului de joc al partidei", se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul LPF.

Clubul ardelean poate face recurs în termen de două zile de la comunicare.

Formaţia CFR Cluj s-a impus în acea partidă cu scorul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici