Clubul Valencia a anunţat că 35% din echipă a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Când ar fi intrat în contact cu virusul 2019-nCov

  • Clubul Valencia a raportat noi cazuri confirmate de COVID-19 la jucătorii primei echipe şi la membrii staff-ului tehnic.
  • Toţi cei care au fost diagnosticaţi cu coronavirus sunt asimptomatici.
  • Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic ar fi intrat în contact cu virusul atunci când au jucat partida cu Atalanta din Liga Campionilor.
1102 afișări
Imaginea articolului Clubul Valencia a anunţat că 35% din echipă a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Când ar fi intrat în contact cu virusul 2019-nCov

Sursa foto: Profimedia

Se pare că toţi cei care au fost diagnosticaţi cu coronavirus sunt asimptomatici şi se află în carantină în propriile locuinţe. Aceştia au parte de monitorizare medicală atentă.

Clubul susţine că jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au intrat în contact cu virusul atunci când au jucat partida cu Atalanta din Liga Campionilor pe stadionul San Siro din Milano. La doar câteva zile distanţă, zona a fost declarată cu un grad de risc înalt.

Deşi clubul precizează că s-au luat măsuri de precauţie după meciul tur cu Atalanta, expunerea la virus a dus la îmbolnăvirea a aproximativ 35% din echipă.

Clubul Valencia şi-a sfătuit suporterii să rămână în locuinţe şi să respecte cu stricteţe normele de igienă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici