Cluj: Peste 3.500 de alergători din România şi străinătate, aşteptaţi la Maratonul Internaţional Arobs

Peste 3.500 de alergători din România şi străinătate sunt aşteptaţi, duminică, la Maratonul Internaţional Arobs Cluj-Napoca, printre aceştia numărându-se şi patru alergători din Kenya.

230 afișări
Imaginea articolului Cluj: Peste 3.500 de alergători din România şi străinătate, aşteptaţi la Maratonul Internaţional Arobs

Cluj: Peste 3.500 de alergători din România şi străinătate, aşteptaţi la Maratonul Internaţional Arobs (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Horaţiu Morar, organizator din partea Asociaţiei sportive Runners Cluj, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că startul şi finish-ul vor avea loc pe stadionul Cluj Arena, iar traseul probelor va fi prin centrul municipiului Cluj-Napoca şi prin cartierul Grigorescu.

“Duminică vom da startul la cea de-a 5-a ediţie a Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca, evenimentul cu cel mai mare număr de alergători din Transilvania, dotat cu premii de peste 10.000 de euro. Anul acesta ne aşteptăm la un număr record de participanţi, de peste 3.500 alergători din România şi din străinătate. Vom avea alergători din 21 de ţări, printre care trei alergători şi o alergătoare din Kenya. Startul şi finish-ul vor avea loc pe stadionul Cluj Arena, iar traseul probelor va fi prin centrul Clujului şi în cartierul Grigorescu. Prin intermediul acestui eveniment promovăm mişcarea, dar şi municipiul Cluj-Napoca”, a spus Morar.

Potrivit acestuia, cel mai în vârstă participant va fi Gheorghe Moşion din Arad în vârstă de 82 de ani.

Maratonul Internaţional Cluj Napoca cuprinde cinci probe: maraton – 42,195 kilometri, semimaraton – 21,0975 kilometri, maraton ştafetă - 4 x 10,55 kilometri, crosul popular de 6 kilometri şi un cros pentru copii cu o lungime de doi kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici