CM 2018: Fundaşul brazilian, Marcelo, a ieşit accidentat în minutul 10 al patidei Serbia - Brazilia

Marcelo, unul dintre cei mai importanţi oameni ai Braziliei, a rezistat doar 10 minute în duelul cu Serbia, ultimul meci din grupa E la Cupa Mondială.

825 afișări
Imaginea articolului CM 2018: Fundaşul brazilian, Marcelo, a ieşit accidentat în minutul 10 al patidei Serbia - Brazilia

CM 2018: Fundaşul brazilian, Marcelo, a ieşit accidentat în minutul 10 al patidei Serbia - Brazilia

Marcelo, legitimat la Real Madrid, a fost înlocuit cu Filipe Luis. Cel mai probabil este vorba de o problemă de ordin muscular, deoarece Marcelo nu a fost faultat de nimeni.

După doar 10 minute, Marcelo a făcut semn că nu mai poate continua. Tite s-a conformat şi nu a vrut să rişte nimic, astfel că l-a înlocuit pe jucătorul campioanei Europei. Jucătorul a început să plângă în momentul în care a părăsit terenul, dar rămâne de văzut ce vor comunica medicii echipei naţionale în următoarele ore. Douglas Costa şi Danilo au devenit de asemenea indisponibili pentru Tite. Primul s-a accidentat în meciul cu Costa Rica din etapa a doua, în timp ce Danilo a evoluat doar în meciul de debut cu Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici