Cociş: Eu am dorit să joc în străinătate, dar sunt bucuros că voi evolua la FC Timişoara

Mijlocaşul Răzvan Cociş a declarat, miercuri, cu ocazia prezentării sale ca jucător al formaţiei FC Timişoara, că şi-a dorit să evolueze în continuare într-un campionat străin, însă a precizat că este bucuros că va evolua pentru gruparea bănăţeană.

17 afișări
Imaginea articolului Cociş: Eu am dorit să joc în străinătate, dar sunt bucuros că voi evolua la FC Timişoara

Cociş: Eu am dorit să joc în străinătate, dar sunt bucuros că voi evolua la FC Timişoara (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am reuşit să semnez cu Timişoara, este o echipă puternică, cu obiective îndrăzneţe şi mă bucur foarte mult că am posibilitatea să revin în circuit după o pauză de aproximativ trei luni. Eu le-am cerut impresarilor, dinainte să ajung la Timişoara, să îmi găsească un club din străinătate. Au fost câteva posibilităţi însă acestea nu s-au concretizat, din păcate. Sunt puţin dezamăgit, pentru că din această cauză am pierdut şi din perioada de pregătire. Mi-aş dori foarte mult să evoluez în ţările cu un fotbal puternic. Totuşi, tentaţia de a juca în Liga Campionilor, chiar şi cu o echipă românească, m-ar putea ţine la Timişoara. În cariera mea am jucat în această competiţie doar în preliminarii, cu Şerif Tiraspol, însă cred că este extraordinar să joci într-o astfel de competiţie, unde evoluează cele mai bune echipe din lume", a spus Cociş.

Mijlocaşul crede că FC Timişoara are şanse să câştige campionatul în acest sezon. "Echipa are şanse foarte bune în campionat, îi ştiu pe majoritatea băieţilor de aici şi sunt jucători valoroşi. Cred că un atuu pentru această echipă, în lupta pentru contracandidatele sale îl reprezintă publicul extraordinar. Suntem la trei puncte de lider şi cred că lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă", a subliniat Cociş.

Răzvan Cociş a afirmat că la echipa Universitatea Cluj, pentru care a evoluat la începutul carierei sale, va juca după ce va împlini 30 de ani. "Eu le-am spus celor de la Cluj să mă înţeleagă, le mulţumesc foarte mult că m-au susţinut şi ştiu că ei ţin la mine. Totuşi, nu cred că era cazul să mă întorc în Liga a II-a, chiar dacă aş fi făcut-o la echipa pe care o iubesc cel mai mult. Am ales pentru cariera mea, pentru viitorul meu, iar cu sufletul voi alege pe la vârsta de 30 de ani şi cu siguranţă voi reveni la U Cluj, pentru că îmi doresc să mai joc acolo", a adăugat Cociş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici