Colţescu reţinut opt etape de la delegări, iar Serea şase

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) i-a sancţionat, miercuri, pe centralii Sebastian Colţescu şi Ionică Serea, primul fiind reţinut de la delegări pentru opt etape, iar al doilea pentru şase, a declarat agenţiei MEDIAFAX preşedintele CCA, Gheorghe Constantin.

1 afișare
Imaginea articolului Colţescu reţinut opt etape de la delegări, iar Serea şase

Colţescu reţinut opt etape de la delegări, iar Serea şase

"În urma propunerii primite din partea Comisiei de analiză, CCA a luat azi decizia de a-l reţine de la delegări pe Colţescu pentru opt etape. Colţescu a greşit la meciul CFR Cluj - Ceahlăul, dar find recidivist după erorile de la partida Steaua - Ceahlăul a primit opt etape. De asemenea, Ionică Serea a fost reţinut de la delegări pentru şase etape pentru ce a făcut la meciul UTA - Poli Timişoara", a spus oficialul CCA.

Gheorghe Constantin a negat astfel informaţiile potrivit cărora Colţescu a fost retrogradat la eşalonul secund şi scos de pe lista FIFA, iar Serea scos din arbitraj. "Acestea sunt zvonuri. Ce spune X sau Y nu mă interesează. Astea sunt deciziile CCA, astea se vor aplica", a adăugat Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici