Colţescu şi Florescu, opriţi de la delegări până la finalul turului

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că centralul Sebastian Colţescu şi asistentul Costin Florescu vor fi opriţi de la delegări până la finalul turului, în urma greşelilor comise în meciul Gaz Metan Mediaş - FC Braşov.

46 afișări
Imaginea articolului Colţescu şi Florescu, opriţi de la delegări până la finalul turului

Sebastian Colţescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am început analiza video de astăzi cu meciurile în care au avut loc greşeli cu adevărat grave, iar primul a fost cel de la Mediaş. Din păcate, trebuie să spun, că şi Colţescu şi Florescu nu vor mai fi delegaţi la meciuri până la sfâşitul turului de campionat. Urmează ca după analiza integrală a meciului să luăm măsurile care se cuvin pentru o asemenea prestaţie", a spus Constantin.

Oficialul Comisiei Centrale a Arbitrilor nu îşi explică deciziile luate de Colţescu şi Florescu în acest meci. "Sunt greşeli mari şi la central, şi la arbitrul asistent. Greşeli de neadmis la acest nivel. Cu atât mai mult cu cât au fost faze simple", a adăugat Gheorghe Constantin.

Conducerea Gaz Metan Mediaş a reproşat brigăzii de arbitri care a condus meciul de pe teren propriu cu FC Braşov, disputat, vineri, în cadrul etapei a V-a şi încheiat cu scorul de 0-0, două penaltiuri, două cartonaşe roşii neacordate adversarilor şi două ofsaiduri dictate eronat. "Este trist ca un arbitru FIFA să abordeze astfel un asemenea meci şi interpretează regulamentul într-un stil propriu. Îi reproşez lui Colţescu două penaltiuri, două eliminări şi două semnalizări de ofsaid. Vom face memoriu împotriva lui Colţescu, pentru că nu se poate continua în maniera aceasta", a spus, duminică, preşedintele clubului din Mediaş, Corin Cindrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici