COM: Gâlceava în sport

Nu eram intoxicaţi destul de conflictele premeditate sau nu din sportul rege - poate mai curând suveran al gâlcevei - că vedem că sfada şi-a înfipt tentaculele până şi în sportul minţii.

36 afișări
Imaginea articolului COM: Gâlceava în sport

COM: Gâlceava în sport (Imagine: Octav Ganea/Publimedia/Mediafax Foto)

În cadrul ultimei adunări generale, pe tabla de şah am putut asista cum regina dă cu palma la cal, nu se opreşte aici, mai sparge şi o buză cu telefonul, calul în loc să mute sub formă de L cum suntem obişnuiţi, cică a dat cu piciorul pe sub masă, de nu mai ştii care sunt regulile sportului minţii. De zici că şahul s-a transformat în K1, nu alta.

În condiţiile în care la emisiunile tv, prin ziare, suntem sufocaţi numai de certuri gen "gigi-suporteri", "borcică-mititelu", "georgel-frf", "mitică-vreme", mai curând "fotbal-performanţă", ajungi să spui că rezultatele şi spectacolul din sportul rege parcă sunt invers proporţionale cu conflictele din afara gazonului.

S-a ajuns aproape să nu mai existe sport unde să nu se înregistreze conflicte, ba chiar până şi cel intitulat sportul alb a fost mânjit tot pe la o adunare generală. Parcă pe la go, escaladă, oină, scrabble şi popice nu am prea auzit de incidente, sau poate n-au răsuflat deoarece nu prea sunt băgate în seamă.

De încerci să accesezi canalele de sport, ziarele de profil, site-uri de specialitate, ajungi să constaţi că nu prea mai poţi urmări sport, ci doar eşti injectat cu multă multă gâlceavă

(Material realizat de Romeo Chiriac; romeo@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici