Coman: Nu mi-am prelungit contractul, mă mai gândesc

Portarul Dănuţ Coman a declarat la sosirea din turneul de pregătire din Elveţia, că nu şi-a prelungit deocamdată contractul cu un an, urmând să se mai gândească şi să dea un răspuns propunerii venite din partea conducerii clubului peste câteva zile.

4 afișări
Imaginea articolului Coman: Nu mi-am prelungit contractul, mă mai gândesc

Coman: Nu mi-am prelungit contractul, mă mai gândesc

"Au fost ceva discuţii în contradictoriu în Elveţia, dar n-aş spune că au fost tensiuni. De prelungit oricum nu mi-am prelungit contractul. Nu este nicio problemă, eu sunt sub contract încă doi ani. Într-adevăr, mi s-a făcut o ofertă de prelungire de un an după ce domnul Copos mi-a oferit o majorare de salariu. Mă mai gândesc şi în zilele următoare şi sper să iau cea mai bună decizie. Eu întotdeauna am fost fericit la Rapid şi aşa voi fi cât timp voi mai juca aici", a spus Coman.

Ofertat de clubul spaniol Levante, Dănuţ Coman a refuzat să joace într-o partidă amicală cu Bastia din cadrul turneului din Elveţia după ce directorul sportiv Viorel Moldovan a spus că nu există nicio propunere de transfer pe numele acestuia. Ulterior, portarul a declarat că a luat decizia de a continua la Rapid, acceptând oferta de majorare a salariului său anual după o discuţie cu principalul acţionar al clubului, George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici