Coman nu va mai juca până la sfârşitul anului

Medicul echipei Rapid, Marian Dumitru, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Dănuţ Coman a suferit, în meciul cu UTA, disputat, duminică, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, o distensie la nivelul umărului drept şi nu va mai juca până la sfârşitul acestui an.

1 afișare
Imaginea articolului Coman nu va mai juca până la sfârşitul anului

Coman nu va mai juca până la sfârşitul anului

"Din nefericire pentru el, la meciul cu UTA a suferit o distensie la nivelul umărului drept. O să încercăm să îl readucem cât mai curând la antrenamente. Dar oricum ar fi, pentru el este imposibil să mai joace în acest an", a spus medicul.

Marian Dumitru i-a imobilizat, luni, braţul portarului rapidist cu o atelă. "O să stea aşa timp de trei săptămâni şi după aceea vom analiza din nou situaţia. O să începem tratamentul de recuperare, dar un antrenament normal nu va putea face mai devreme de 15 ianuarie", a explicat medicul formaţiei giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici