Coman: Rămân la Rapid

Portarul Dănuţ Coman a declarat, joi, că a luat decizia de a continua la Rapid, acceptând oferta de majorare a salariului său anual după o discuţie cu principalul acţionar al clubului, George Copos.

1 afișare
Imaginea articolului Coman: Rămân la Rapid

Coman: Rămân la Rapid

"Am ajuns la o înţelegere cu clubul, mai este doar o chestiune minoră de rezolvat. Dar vreau să se înţeleagă foarte clar că eu nu am cerut niciun moment o mărire de contract. Ci doar să fiu lăsat să plec, pentru că îmi doream să joc într-un campionat puternic. În cele din urmă am înţeles situaţia clubului şi faptul că nu s-a găsit un înlocuitor pentru mine. Am discutat cu domnul Copos acest aspect. Dânsul mi-a făcut o ofertă de mărire a salariului pentru perioada care o mai am de contract, iar eu am acceptat. Voi rămâne la Rapid şi îmi voi ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a spus Coman.

Portarul rapidist a adăugat că singurul lucru care mai trebuie pus la punct este legat de propunerea clubului de prelungire cu un an a contractului său care expiră în 2009. "A mai rămas de pus la punct doar chestiunea legastă de prelungirea contractului meu. Dar este un lucru care sigur se va rezolva fără probleme", a afirmat portarul.

Dănuţ Coman a explicat că nu a negociat cu George Copos mărirea salariului. "Am acceptat oferta fără să cer un euro în plus. Dânsul mi-a spus suma, iar eu am răspuns: «Mulţumesc, e foarte bine». N-a fost absolut nicio negociere. Nu sunt disperat după bani, asta trebuie să se înţeleagă. S-a uitat prea repede faptul că în iarnă am refuzat propunerea domnului Copos de a-mi mări contractul", a menţionat Coman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici