Coman, sancţionat cu avertisment de Comisia de Disciplină pentru că a aruncat cu o sticlă spre fani

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, cu avertisment pentru gestul său din finalul partidei cu Concordia Chiajna, când a aruncat cu o sticlă spre propriii suporteri prezenţi la peluza I a stadionului, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

76 afișări
Imaginea articolului Coman, sancţionat cu avertisment de Comisia de Disciplină pentru că a aruncat cu o sticlă spre fani

Danut Coman (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

Incidentul de la acea partidă a fost menţionat în raportul observatorului, membrii comisiei luând decizia sancţionării doar cu avertisment deoarece existau probe că jucătorul rapidist a fost provocat.

Tot în cadrul acestei şedinţe, care a avut loc de luni seară, Comisia de Disciplină a respins memoriul FC Dinamo prin care solicita câştigarea la masa verde a meciului cu Sportul Studenţesc, pierdut cu 1-3 pe teren. Comisia a hotărât că FC Dinamo a introdus tardiv contestaţia privind dreptul de joc al fotbalistului echipei Sportul Studenţesc, Ionuţ Şerban. Conform regulamentului, o echipă poate contesta dreptul de joc al unui jucător advers titular numai înainte de începutul partidei, însă gruparea alb-roşie a făcut contestaţia la pauza partidei de sâmbătă.

"FC Dinamo 1948 vs. FC Sportul - contestaţie jucător - În baza art.27.2 şi 26.3, lit. a din ROAF se respinge contestaţia formulată de FC Dinamo 1948 cu privire la dreptul de joc al fotbalistului Ionuţ Şerban (FC Sportul Studenţesc) ca tardiv introdusă", se menţionează pe site-ul oficial al LPF.

Cluburile Dinamo, Rapid, Steaua, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi CFR Cluj au fost sancţionate cu avertisment pentru incidentele provocate de propriii suporteri la meciurile din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a decis următoarele sancţiuni: jucătorul Mădălin Ciucă (Gaz Metan Mediaş) - 3 etape de suspendare şi 4.000 lei penalitate financiară; jucătorii Rui Duarte (Rapid), Apostol Muzac (Concordia Chiajna) şi Adrian Iencsi (FCM Târgu Mureş) - câte o etapă şi 740 lei şi antrenorii Jorge Costa (CFR Cluj) şi Iulian Preda (CS Mioveni) - câte o etapă şi 360 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici