Coman: Situaţia la club este confuză şi asta ne deranjează

Portarul echipei Rapid Bucureşti, Dănuţ Coman a declarat, joi, după semnarea unui contract de imagine, că situaţia la club este confuză şi asta îi deranjează pe jucători.

9 afișări
Imaginea articolului Coman: Situaţia la club este confuză şi asta ne deranjează

Coman: Situaţia la club este confuză şi asta ne deranjează

"Situaţia este confuză şi nu ştim cine este proprietar. Se poate spune că ne deranjează incertitudinea de la club", a spus Coman.

Portarul rapidist a afirmat că accidentarea suferită în meciul cu Steaua nu este gravă şi va reveni în curând la antrenamente. "Am avut o contuzie la umărul la care am mai avut probleme, dar în maxim cinci zile voi fi alături de coechipieri şi voi începe antrenamentele", a precizat Coman.

Coman a mai declarat că ar vrea ca derbiul cu Steaua, întrerupt în minutul 73, să se rejoace sau să continue, spunând că arbitrul Alexandru Deaconu putea să fie mai bărbat. "Nu e normal ca noi jucătorii să avem de suferit din cauza unui suporter, indiferent dacă este rapidist, stelist sau dinamovist. Noi vrem să se rejoace meciul, fie de la început, fie de la minutul în care a fost oprit. Altfel, cei care vor da un alt verdict îşi vor bate joc de munca noastră din tot sezonul. Arbitrul Deaconu trebuia să fie mult mai bărbat", a afirmat Coman.

Portarul echipei Rapid Bucureşti, Dănuţ Coman, a semnat, joi, un contract de imagine cu grupul AAA AUTO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici