Coman: Sunt apt din punct de vedere medical şi simt că pot juca în meciul cu FC Vaslui

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, miercuri, că este refăcut complet după operaţia de menisc şi poate juca în partida pe care formaţia ardeleană o va disputa, luni, pe propriul teren, cu FC Vaslui.

25 afișări
Imaginea articolului Coman: Sunt apt din punct de vedere medical şi simt că pot juca în meciul cu FC Vaslui

Coman: Sunt apt din punct de vedere medical şi simt că pot juca în meciul cu FC Vaslui (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sunt apt din punct de vedere medical şi simt că pot juca în meciul cu FC Vaslui, dar nu eu decid, ci antrenorul. Acum încercăm să ne revenim după jocul de la Ploieşti. Eu cred că avem şanse să ne îndeplinim obiectivele. Nu e o tragedie, mai sunt 15 meciuri de jucat în campionat, plus cele din Cupă şi nu este nimic pierdut, pentru că multe se mai pot întâmpla", a spus Coman înaintea antrenamentului de miercuri.

Dănuţ Coman a fost supus unei operaţii de menisc la finalul anului trecut şi nu a putut evolua pentru FC Braşov în cele două etape disputate din acest retur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici