Comăneci: A fost o perioadă de câţiva ani când gimnastica românească a stat pe loc, acum recuperăm

Fosta sportivă Nadia Comăneci, care a fost prezentă, marţi, la Adunarea Generală a COSR, a declarat că gimnastica românească a avut o perioadă de câţiva ani în care nu a progresat deloc, iar acum încearcă să recupereze decalajul faţă de celelalte naţiuni puternice.

83 afișări
Imaginea articolului Comăneci: A fost o perioadă de câţiva ani când gimnastica românească a stat pe loc, acum recuperăm

Nadia Comăneci (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"A fost o perioadă acum câţiva ani când gimnastica românească a stat pe loc, iar alţii au luat-o înainte. Nu ne-am dat seama de asta şi acum încercăm să recuperăm. Nici traista nu ne-a ajutat, dar trebuie să recuperăm acum", a spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a afirmat că a asistat, luni, la şedinţa de pregătire a lotului olimpic de gimnastică şi s-a arătat încrezătoare în obţinerea unor rezultate bune la Londra. "Încercăm să prezentăm o echipă bună la Londra. Am fost ieri la Izvorani şi am stat două-trei ore cu Mariana Bitang, Octavian Bellu şi fetele. Am o idee cam ce putem şi sperăm să fie anul în care să demonstrăm că avem valoare. Speranţele sunt realiste. Americanii sunt foarte buni, dar putem spera la trei medalii şi să vedem ce se va întâmpla", a completat Comăneci.

Fosta gimnastă a precizat că sportiva Cătălina Ponor a exersat mai multe elemente noi şi speră să le pună în practică la Londra. "Fetele sunt foarte motivate, au efectuat antrenamente foarte intense şi eram chiar surprinsă, dar uitasem că urmează Campionatele Europene. Chiar am văzut elemente noi la Cătălina Ponor şi să vedem dacă le va putea pune în practică la Londra. Nu o să spun momentan despre ce e vorba", a adăugat Nadia Comăneci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici