Comisa de Apel a menţinut decizia în cazul Ganea

Comisia de Apel a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, joi, să menţină pedeapsa dictată de Comisia de Disciplină fotbalistului echipei Poli Timişoara Ionel Ganea, care l-a agresat pe tuşierul Dorin Mudura în timpul partidei cu Rapid, din cadrul etapei a V-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Comisa de Apel a menţinut decizia în cazul Ganea

Comisa de Apel a menţinut decizia în cazul Ganea

Preşedintele Comitetului Director al grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, consideră că fotbalistul merita doar o pedeapsă de 16 etape şi spune că va contesta decizia la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, ultima instanţă de judecată. "Sunt dezamăgit, mă aşteptam să se admită probele. N-a fost admisă nicio probă şi s-a menţinut decizia iniţială. Au fost mai multe cazuri în care s-a redus sancţiunile chiar şi până la jumătate. Probabil că Timişoara trebuie să suporte sancţiunile până la final. Asta este, mergem mai departe. Din punctul meu de vedere, cred că Ganea trebuia să suporte o pedeapsă, dar nu de aşa manieră. A primit o pedeapsă de 22 de etape, pedeapsa maximă, adică un cumul de 3 pedepse, când trebuia să primească doar 16 etape. Ionel va continua activitatea de fotbalist şi vom face în continuare apel la CAF. Jucătorul este dezamăgit, am crezut că o comisie abilitată trebuia să ţină cont şi de gestul lui Ganea, dar şi de regulamentele în vigoare", a declarat Chivorchian, la finalul şedinţei Comisiei de Apel.

Fotbalistul Ionel Ganea nu a dorit să comenteze în niciun fel decizia comisiei, cerându-le ziariştilor prezenţi să nu îl mai "hărţuiască".

Comisia de Disciplină a FRF hotărâse sancţionarea atacantului echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea, cu o suspendare de 22 de etape şi o penalitate financiară de 14.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici