Comisia de Apel a respins memoriul formaţiei FC Craiova

Comisia de Apel a respins, joi, memoriul formaţiei FC Craiova în privinţa deciziei Comisiei de Disciplină a FRF de a exclude gruparea din Bănie din semifinalele play-off-ului Ligii I la futsal şi a acorda victoria cu 3-0 formaţiei CIP Deva, după ce jucătorii s-au retras de pe teren în primul meci.

64 afișări
Imaginea articolului Comisia de Apel a respins memoriul formaţiei FC Craiova

Comisia de Apel a respins memoriul formaţiei FC Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Finanţatorul grupării de futsal FC Craiova, Sorin Croitoru, a anunţat că va ataca decizia Comisiei de Apel şi dacă se va păstra aceaşi hotărâre, va da în judecata Federaţia Română de Fotbal. "Apelul ne-a fost respins cu clasica formulare «apelul este nefondat» fără nicio altă explicaţie. Nu vom ceda. Am făcut recurs la Curtea de Arbitraj Federal iar dacă nu ni se va face dreptate în instanţele sportive ne vom adresa instanţelor civile. Vom da Federaţia Română de Fotbal în judecată", a spus Sorin Croitoru

Primul meci al semifinalelor Ligii I la futsal dintre CIP Deva şi FC Craiova, disputat în Sala Sporturilor din Deva, a fost întrerupt cu şapte minute şi 36 de secunde înainte de final, după ce finanţatorul oltenilor, Sorin Croitoru, a retras echipa de pe teren, nemulţumit de maniera de arbitraj a cuplului Mugurel Vădan şi Radu Voinea din Bucureşti. După ce a aşteptat cele trei minute regulamentare, arbitrul Mugurel Vădan a fluierat finalul meciului.

Oficialul grupării craiovene a reclamat faptul că cei doi arbitri au judecat cu măsuri diferite, în defavoarea echipei sale, faze identice, iar eliminarea jucătorului Cristian Stăncuţa din minutul 34 a fost uşor acordată. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis să excludă formaţia FC Craiova din semifinalele play-off-ului Ligii I şi să acorde victoria formaţiei din Deva cu scorul de 3-0. Gruparea craioveană nu a fost programată pentru meciul doi al semifinalei Ligii I şi a fost amendată cu 3.000 de lei. Finanţatorul grupării de futsal FC Craiova, Sorin Croitoru a atacat decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Apel şi a cerut rejucarea primului meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici