Comisia de Recurs a LPF a respins apelul lui Mititelu ca fiind "tardiv formulat"

Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins apelul finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, la decizia Comisiei de Disciplină din 23 martie de a-l suspenda 12 luni şi a-l amenda cu 300.000 de lei pentru jignirile aduse preşedintelului LPF, Dumitru Dragomir.

36 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a LPF a respins apelul lui Mititelu ca fiind "tardiv formulat"

Comisia de Recurs a LPF a respins apelul lui Mititelu ca fiind "tardiv formulat" (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Mititelu Adrian vs. Hot. Com. Disciplină - respinge recursul ca tardiv formulat", se arată într-un comunicat pe site-ul LPF.

Finanţatorul grupării Universitatea Craiova a mai fost sancţionat de Comisia de Disciplină în 16 februarie, cu şase luni de suspendare şi 150.000 de lei penalitate financiară, tot pentru declaraţiile făcute la adresa conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal.

De asemenea, Comisia de Recurs a respins ca nefondat recursul Universităţii Craiova la decizia Comisiei de disciplină în cazul contestaţiei depusă craioveni privind condiţiile neregulamentare de desfăşurare a partidei cu Rapid.

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal respinsese, în 12 aprilie, contestaţia depusă de gruparea Universitatea Craiova privind meciul cu Rapid, scor 0-0, din etapa a XXV-a a Ligii I. Membrii comisiei au apreciat contestaţia clubului craiovean, depusă în conformitate cu art 18 din ROAF, drept neîntemeiată.

Nocturna de pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu s-a stins pentru aproximativ 30 de secunde în minutul 41 al partidei Rapid-Universitatea Craiova, scor 0-0, apoi s-a reaprins după pornirea generatorului, dar instalaţia a funcţionat o perioadă la capacitate redusă. De asemenea, în minutul 65, capacitatea instalaţiei de nocturnă a fost scăzută pentru cinci secunde, iar în minutul 70 pentru circa zece secunde.

După meci, clubul Universitatea Craiova a cerut să câştige meciul la masa verde din cauza problemelor privind iluminatul arenei din Giuleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici