Comisia de Recurs a redus sancţiunea FC Timişoara la o etapă de suspendare a terenului

Comisia de Recurs a FRF, întrunită, joi, 9 iulie, a decis reducerea sancţiunii FC Timişoara de la patru etape de suspendare a terenului propriu la una singură, informează, luni, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

18 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a redus sancţiunea FC Timişoara la o etapă de suspendare a terenului

Comisia de Recurs a redus sancţiunea FC Timişoara la o etapă de suspendare a terenului (Imagine: Mediafax Foto)

"Se admite recursul declarat de SC FC Timişoara SA împotriva hotărârii Comisiei de Disciplină din 17.06.2009 şi se modifică în parte această hotărâre. Astfel, se reduce sancţiunea de interzicere a dreptului de organizare a jocurilor pe stadionul propriu de la 4 jocuri la 1 joc, iar penalitatea sportivă scade de la 50.000 la 40.000 lei. Sancţiunea fusese dată în urma incidentelor provocate de suporterii bănăţeni la finala Cupei României - Timişoreana, ediţia 2008-2009, disputată sambătă, 13 iunie 2009, la Tg. Jiu", se arată pe site-ul FRF.

Conform regulamentului disciplinar, FC Timişoara va fi nevoită să dispute primul meci din sezonul viitor de pe teren propriu la o distanţă de minim 100 de kilometri.

Comisia de Disciplină a FRF stabilise la 17 iunie ca urmare a incidentelor de la finala Cupei României, ca grupării bănăţene să i se interzică dreptul de organizare pe teren propriu a primelor patru meciuri din sezonul 2009/2010. De asemenea, FC Timişoara primise şi o amendă de 50.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici