Comisia de Recurs a redus sancţiunile Universităţii Craiova şi Rapidului

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a redus sancţiunile aplicate de Comisia de Disciplină cluburilor Universitatea Craiova şi Rapid pentru incidentele din partidele cu Dinamo, respectiv Poli Iaşi din cadrul primei etape a Ligii I, informează, vineri, site-ul oficial al LPF.

14 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a redus sancţiunile Universităţii Craiova şi Rapidului

Comisia de Recurs a redus sancţiunile Universităţii Craiova şi Rapidului (Imagine: MediafaxFoto)

Întrunită joi, Comisia de Recurs a admis în parte memoriul clubului Universitatea Craiova, reducând penalitatea sportivă de la 40.000 la 30.000 lei şi anulând avertismentul.

La meciul Universitatea Craiova - FC Dinamo, Jandarmeria a aplicat 15 sancţiuni şi a întocmit patru dosare penale suporterilor celor două formaţii, în urma unor incidente şi a unor tentative de introducere de obiecte interzise în stadion.

Membrii Comisiei de Recurs au redus penalitatea sportivă de la 40.000 la 30.000 de lei şi au anulat avertismentul primit de FC Rapid. Gruparea giuleşteană fusese sacţionată de Comisia de Disciplină a LPF pentru incidentele provocate de suporteri, care au aprins mai multe făclii, fumigene şi petarde în timpul partidei cu Poli Iaşi.

Tot în şedinţa de joi, Comisia a respins ca neîntemeiat recursul în litigiul dintre Universitatea Craiova şi fostul antrenor cu portarii al clubului, Ştefan Crişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici