Comisia Tehnică a FRF l-a reclamat pe Şumudică la Comisia de Disciplină

Preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a depus un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva antrenorului Marius Şumudică deoarece şi-a dat pantalonii jos în cadrul conferinţei de presă de la finalul meciului Rapid - Unirea Urziceni.

18 afișări
Imaginea articolului Comisia Tehnică a FRF l-a reclamat pe Şumudică la Comisia de Disciplină

Comisia Tehnică a FRF l-a reclamat pe Şumudică la Comisia de Disciplină (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Comisia Tehnică a decis să îl reclame pe antrenorul Marius Şumudică la Comisia de Disciplină pentru gestul făcut la conferinţa de presă de după meciul cu Unirea Urziceni atunci când şi-a dat pantalonii jos. Gestul său nu este normal pentru un antrenor, mai ales la o echipă de talia Rapidului", a spus Mircea Rădulescu.

Vineri seară, la intrarea în sala în care a avut loc conferinţa de presă de la finalul partidei Rapid - Unirea Urziceni, întrebat cum a rezistat la frig, antrenorul Marius Şumudică şi-a tras pantalonii în jos, rămânând în egări, şi a spus: "Stau bine. Uite aşa am rezistat. Nici nu ştiu ai cui sunt, i-am împrumutat. Asta apropo că mai strigă câte unii că Şumudică o are mică". Tehnicianul şi-a ridicat apoi pantalonii şi a început conferinţa de presă.

Echipa Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Unirea Urziceni, în primul meci al etapei a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici