Comitetul Executiv al FRF solicită DNA stenogramele din dosarul Valiza

Comitetul Executiv al FRF întrunit, luni, la Casa Fotbalului, a decis să trimită o scrisoare oficială către Direcţia Naţională Anticorupţie prin care solicită să primească stenogramele din dosarul "Valiza", informează frf.ro.

18 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv al FRF solicită DNA stenogramele din dosarul Valiza

Comitetul Executiv al FRF solicită DNA stenogramele din dosarul Valiza

"Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat o decizie la punctul «Diverse» de pe Ordinea de Zi. Conform acesteia, printr-o scrisoare oficială, FRF va solicita DNA să-i trimită toate stenogramele care alcătuiesc dosarul cunoscut sub numele «Valiza». Comitetul Executiv al FRF va analiza acest caz în cadrul proximei sale şedinţe", scrie în comunicatul postat pe www.frf.ro.

Mircea Sandu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că o eventuală reanalizare pe linie sportivă a cazului "Valiza" va fi făcută doar după judecarea dosarului de către justiţie. Sandu a precizat că părăsit şedinţa Comitetului Executiv al FRF înainte de a fi dezbătute problemele de la punctul "Diverse" de pe ordinea de zi.

Întrebat dacă membrii comisiilor federale vor judeca acest caz după stenogramele convorbilor telefoncie făcute publice în ultima vreme, Sandu a spus că o decizie va fi luată doar după ce instanţa va da un verdict: "Aceste materiale care au apărut în presă sunt probe în instanţă, dar nu au fost trimise la FRF. Trebuie să se pronunţe instanţele. Când îi văd că zic că ştiau că sunt ascultaţi... E problema lor. Eu aştept decizia finală. Nu sunt atât de entuziasmat fără un verdict final".

Comisia de Disciplină a FRF va putea redeschide cazul "Valiza" la solicitarea federaţiei sau la finalul procesului în care este judecat pentru dare de mită patronul Stelei, Gigi Becali, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse federale.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justiţiei, joi, de procurorii anticorupţie în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă.

Citeşte şi:

Sandu despre cazul Valiza: Asteptăm întâi verdictul instanţelor

Cazul "valiza" poate fi redeschis

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici