Conceicao: Adversarele echipei CFR joacă foarte defensiv

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipele care evoluează împotriva formaţiei CFR Cluj adoptă o tactică defensivă, pe două linii, iar spaţiile sunt mult prea mici pentru jucătorii săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Adversarele echipei CFR joacă foarte defensiv

Antonio Conceicao (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Echipele care joacă cu CFR se aşează foarte defensiv, pe două linii, iar spaţiile sunt mult prea mici. Tocmai de ceea, e important să fructifici ocaziile pe care le ai în debutul partidelor. Sunt mulţumit de modul în care arată echipa, de cum se exprimă în teren, dar şi din punct de vedere fizic", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao a precizat că a fost greu pentru jucătorii Nei şi Edimar să debuteze în faţa propriilor suporteri.

"Nu e uşor pentru Nei şi Edimar să debuteze în faţa propriilor suporteri. În plus, Edimar a jucat mijlocaş stânga, deşi el este la bază fundaş", a explicat antrenorul.

Întrebat despre motivul pentru care Trică nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Oţelul, Conceicao a răspuns: "Trică are probleme fizice, a avut muşchii adductori inflamaţi şi de aceea nu a fost în lot. Dacă va fi recuperat, va fi în lot pentru meciul cu Sarajevo".

Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), partida susţinută pe teren propriu, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a III-a a Ligii I, prin golul marcat de Lacina Traore, în minutul 70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici