Conceicao: Nu este o partidă decisivă cu Sparta Praga

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, că partida în compania formaţiei Sparta Praga nu este una decisivă pentru că gruparea "alb-vişinie" va păstra şanse de calificare în "primăvara europeană" şi în cazul unei înfrângeri.

20 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Nu este o partidă decisivă cu Sparta Praga

Conceicao: Nu este o partidă decisivă cu Sparta Praga (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este un meci important dar nu e decisiv pentru că din punct de vedere matematic vom mai avea şanse şi în cazul unui egal sau a unei înfrângeri. Rezultatul din partida cu Praga va conta mult pentru evoluţiile noastre din viitor, atât în campionat cât şi în Europa. Nu voi face modificări esenţiale, voi încerca doar să aduc un plus de concentrare echipei, aspect care trebuie să facă diferenţa în meciul de mâine", a spus Conceicao.

Conceicao consideră că oficialii clujeni au dreptul să critice jocul echipei şi le transmite elevilor săi să-şi demonstreze valoarea pe teren.

"Sunt de acord cu ceea ce au spus conducătorii clubului iar mâine e cea mai bună ocazie să demonstrăm că echipa are valoare. Criticile sunt pozitive, ţinem cont de ele şi trebuie să dovedim asta pe teren. Prioritatea clubului este câştigarea campionatului, însă şi în Europa tratăm fiecare meci cu concentrare maximă", a mai spus Conceicao.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că există posibilitatea ca în iarnă să se renunţe la mai mulţi jucători.

"În ultima perioadă am discutat cu patronul Paszkany în mai multe rânduri şi există posibilitatea ca mai mulţi jucători să plece la iarnă. Depinde doar de ei, iar dacă îşi vor schimba atitudinea şi îşi vor îmbunătăţi evoluţiile, poate ne vom răzgândi. La câţi bani am investit în ultima perioadă, echipa trebuia să fie pe primul loc în campionat, la multe puncte distanţă de locul doi", a completat oficialul grupării clujene.

Partida CFR Cluj - Sparta Praga, din cadul grupei K a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici