Concursul naţional de înot "Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni", în perioada 9-10 iulie

Cea de-a treia ediţie a concursului naţional de înot "Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni" va avea loc în perioada 9-10 iulie, în Bucureşti, la Stejarii Country Club, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

751 afișări
Imaginea articolului Concursul naţional de înot "Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni", în perioada 9-10 iulie

Concursul naţional de înot "Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni", în perioada 9-10 iulie (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Competiţia este adresată copiilor cu vârste între 9 şi 11 ani, băieţi şi fete, membri ai unui club de înot înregistrat la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. Înscrierile se realizează până marţi, 5 iulie.

În urma concursului, vor fi selecţionaţi cei mai talentaţi copii, a căror evoluţie va fi monitorizată pas cu pas de către campioana olimpică, Camelia Potec. De asemenea, aceştia vor beneficia de două cantonamente de câte o săptămână, la Stejarii Country Club.

„Prin intermediul acestei competiţii ne dorim să oferim ocazia juniorilor talentaţi să îşi demonstreze calităţile şi să descopere atmosfera unui concurs naţional de amploare. Sperăm să reunim cât mai mulţi copii, din toată ţara, care merită să fie îndrumaţi spre a deveni campionii de maine care vor urca steagul României pe podiumurile concursurilor internaţionale”, a declarat Camelia Potec, Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Scopul concursului naţional este acela de a identifica cei mai talentaţi juniori care au potenţial de a face performanţă la înot în cadrul competiţiilor internaţionale. Probele de concurs presupun exersarea unuia sau a mai multor stiluri de înot (fluture, spate, bras şi craul), pe distanţe de 50 şi 100 metri, în funcţie de categoria de vârstă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici