Condescu: A fost o victorie obţinută foarte greu

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că echipa antrenată de Sorin Cârţu s-a impus foarte greu în faţa formaţiei FC Vaslui, scor 1-0.

18 afișări
Imaginea articolului Condescu: A fost o victorie obţinută foarte greu

Condescu: A fost o victorie obţinută foarte greu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a fost un meci mai uşor decât ne aşteptam. A fost o victorie obţinută foarte greu dar, din păcate, n-am marcat mai mult. Trebuia să înscriem ori de câte ori am avut ocazia sau cel puţin două din trei ocazii. Dedic victoria suporterilor noştri din Târgu Jiu şi tuturor celor care ţin cu Pandurii", a spus Condescu.

El a subiniat că Pandurii a învins echipa vasluiană pentru prima dată în aproape patru ani în Liga I. "Nu a fost vorba de nici un fel de răzbunare la acest meci, nu aveam de ce să ne răzbunăm. Este doar o primă victorie obţinută de Pandurii în faţa celor de la Vaslui în cei aproape patru ani de Liga I. Cred că victoria de azi nu a fost pusă nici un moment sub semnul îndoielii, doar atât că nu a fost la o diferenţă de scor mai mare. Pentru că au fost numeroase ocazii de partea noastră dar am ratat foarte mult. Nu am avut emoţii în privinţa arbitrajului la acest meci. Dar am avut totuşi emoţii să nu se repete istoria din meciul de anul trecut când tot prin minutul 85 s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi când ratezi la scorul de 1-0 amintirile încep să te bântuie", a precizat Condescu.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a impus, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa echipei FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, în care Sorin Cârţu a fost trimis în tribune de arbitrul Marius Avram, pentru proteste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici