Condescu a sesizat Comisia de Disciplină a LPF în legătura cu declaraţiile lui Dragomir şi Sandu

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a sesizat, marţi, Comisia de Disciplină din cadrul LPF cu privire la declaraţiile făcute în mass-media de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi conducătorul FRF, Mircea Sandu.

20 afișări
Imaginea articolului Condescu a sesizat Comisia de Disciplină a LPF în legătura cu declaraţiile lui Dragomir şi Sandu

Condescu a sesizat Comisia de Disciplină a LPF în legătura cu declaraţiile lui Dragomir şi Sandu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am sesizat Comisia de Disciplină cu privire la declaraţiile făcute de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir zilele trecute în mass-media şi aştept cu interes verdictul comisiei şi mai ales data la care se va judeca având în vedere că atunci când Liga a sesizat comisia în cazul meu s-a judecat memoriul respectiv la doar 48 de ore. Acum rămâne să vedem cât de imparţiali sunt membrii acestei comisii", a precizat conducătorul clubului gorjean, care a fost judecat la doar 48 de ore după ce a declarat presei că "toate comisiile din cadrul LPF sunt structuri de tip mafiot".

Preşedintele clubului Pandurii a mai depus un memoriu împotriva lui Mircea Sandu, în vara trecută, la Comisia de Disciplină, atunci preşedintele FRF refuzând să se prezinte în faţa comisiei, iar cazul a fost judecat în absenţa oficialului.

Membrii Comitetului Executiv al FRF vor supune la vot, în şedinţa de la sfârşitul lunii septembrie, excluderea clubului Pandurii Târgu Jiu din Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal pentru că refuză să renunţe la acţiunile din instanţele civile în cazul jucătorului Ilie Iordache.

Juristul FRF Justin Ştefan a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că gruparea Pandurii Târgu Jiu a încălcat grav statutul federaţiei la care este afiliată, adresându-se unor instanţe civile în acest caz, iar articolul 18 din statut prevede excluderea din Adunarea Generală.

În aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că scandalul legat de clubul Pandurii Târgu Jiu a pornit de la faptul că preşedintele Marin Condescu este nemulţumit de deciziile comisiilor fotbalistice, care au dat câştig de cauză jucătorului Ilie Iordache, declarându-l liber de contract, şi clubului Dinamo, căruia gruparea gorjeană este obligată să îi achite suma de 1 milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici