Condescu: Dacă Steaua îl vrea pe Alexandru Piţurcă, atunci să facă o ofertă concretă

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că în cazul în care Steaua doreşte să îl transfere pe atacantul Alexandru Piţurcă, atunci ar trebui să înainteze o ofertă.

16 afișări
Imaginea articolului Condescu: Dacă Steaua îl vrea pe Alexandru Piţurcă, atunci să facă o ofertă concretă

Condescu: Dacă Steaua îl vrea pe Alexandru Piţurcă, atunci să facă o ofertă concretă (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucrul cel mai clar în acest caz este că Piţurcă nu va fi ţinut cu forţa la Târgu Jiu, dar el faţă de Târgu Jiu este dator, pentru că Pandurii l-a făcut fotbalist! Steaua, ca şi celelalte echipe la care a fost, l-a folosit şi l-a dat afară. El ar trebui să nu uite că la Târgu Jiu a găsit echipa care i-a acordat cea mai mare încredere. Dacă nu va învăţa că trebuie să fie recunoscător anumitor circumstanţe, va fi supus la greşeli şi la decepţii", a spus Condescu.

Marin Condescu a menţionat că Alexandru Piţurcă i-a declarat că nu vrea să se transfere la o altă echipă din ţară.

"Eu am purtat o discuţie cu el şi mi-a spus clar «Domnul preşedinte, nu vreau să merg la nicio echipă din România». Dar dacă acum s-a răzgândit putem trece peste ce a spus el dacă Steaua sau orice altă echipă din România ne va face o ofertă concretă şi vom trece la negocieri. Iar dacă este bine pentru el, eu îl las să plece", a completat Condescu.

Oficialul grupării gorjene a menţionat că a discutat deja cu antrenorul Sorin Cârţu despre posibilitatea cedării atacantului la o altă echipă.

"Am discutat şi posibilitatea aceasta cu Sorin, avem jucători care îl vor suplini la fel de bine sperăm noi. Raskovici este aproape o certitudine, îşi revine şi Liviu Mihai, Arrieta este apt în acest moment şi îl avem şi pe Simion pe acest post. Deci putem discuta cu oricine, chiar şi cu Steaua dacă va face o ofertă concretă. Dacă Dorinel Munteanu îl doreşte să-i spună patronului său să facă o ofertă concretă către Pandurii. Piţurcă are contract cu noi până în 2012, dar nu contractul îl va ţine aici la Pandurii", a subliniat Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici