Condescu: Doar dacă vom pierde în civil şi la TAS vom plăti banii către Dinamo

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că nu va plăti niciun ban grupării Dinamo deşi a ajuns la o înţelegere privind eşalonarea plăţii unui milion de euro, pentru transferul jucătorului Ilie Iordache.

84 afișări
Imaginea articolului Condescu: Doar dacă vom pierde în civil şi la TAS vom plăti banii către Dinamo

Condescu: Doar dacă vom pierde în civil şi la TAS vom plăti banii către Dinamo (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Marin Condescu intenţionează să achite datoria din drepturile de televiziune. "Nu avem de dat bani nici la Dinamo şi nici altei echipe sau la altcineva pentru a juca, avem bani doar pentru noi. Dacă vom pierde în civil şi la TAS vom plăti banii către Dinamo. Dar nu acum, ci atunci când vom pierde. Nu vom da niciun ban înainte de a se pronunţa instanţa civilă sau TAS dar noi sperăm să se judece cât mai repede în ambele instanţe. Până în ianuarie este timp destul să se judece. Dar nu vom plăti de la club absolut niciun ban. Încă de acum 2-3 luni am spus că doar dacă pierdem în civil vom plăti. Asta e viaţa, nu întotdeauna dacă ai dreptate înseamnă că şi câştigi. Asta a fost înţelegerea făcută cu Dinamo. Dacă vom pierde vom plăti din drepturile tv", a declarat Condescu.

Oficialul grupării gorjene a mai precizat că nu va face nicio excepţie şi nu va motiva suplimentar jucătorii pentru meciul cu Dinamo:

"Nu voi face nicio excepţie. De fiecare dată, la fel cum a fost şi înainte de meciul cu Steaua, că nici nu le fixez cât le dau primă, să bată ei şi le dau cât cer. Şi nu pot să spună că la Steaua nu au putut să bată pentru că au avut toate condiţiile să bată".

Partida Dinamo-Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici