Condescu infirmă schimbarea lui Cârţu cu Bergodi

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, marţi, că nu a existat nicio discuţie cu antrenorul italian Cristiano Bergodi pentru a prelua formaţia din Târgu Jiu şi că nu se pune problema înlocuirii lui Sorin Cârţu.

15 afișări
Imaginea articolului Condescu infirmă schimbarea lui Cârţu cu Bergodi

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Bergodi este doar un subiect de presă, nu se pune problema schimbării lui Cârţu. Din păcate, Bergodi un an de zile nu mai poate să antreneze în Liga I. Acest lucru nici nu este aprobat, se va lua în discuţia Tribunalului Bucureşti pe 2 noiembrie, dar lucrurile aşa stau în acest moment", a precizat Marin Condescu.

Oficialul a explicat că nu s-a pus problema schimbării antrenorului la Pandurii: "Nu a fost în discuţie niciun moment schimbarea lui Cârţu cu Bergodi sau cu altcineva. Vom analiza din punct de vedere fotbalistic ce se întâmplă pentru că din punct de vedere administrativ nu există niciun impediment ca echipa să nu joace".

Preşedintele Condescu a mai precizat că se va întâlni, marţi, cu Sorin Cârţu pentru a pune la punct unele aspecte legate de jocul echipei: "Nu-i voi reproşa lui Cârţu pierderea celor două meciuri, ci îl voi întreba ce se întâmplă. Valoarea jucătorilor este una peste locul pe care-l ocupăm acum în campionat, fiindcă au fost aduşi jucători pe care şi i-a dorit. Eu nu ridic acum pretenţii că suntem echipă de neînvins pe teren propriu, nu asta e ideea, dar am pierdut şi am primit şase goluri acasă şi am pierdut după ce am condus în ambele partide. Vom avea o analiză să vedem ce se întâmplă şi ce putem să remediem".

Preşedintele grupării Pandurii a adăugat că echipa sa nu trebuie să pierdă următoarele două partide de acasă, cu Gaz Metan Mediaş şi Unirea Urziceni, şi nici meciul cu Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici