Condescu: L-am recomandat pe Eugen Neagoe lui Jean Pădureanu

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că l-a recomandat pe fostul antrenor al gorjenilor, Eugen Neagoe, lui Jean Pădureanu pentru a prelua pe Gloria Bistriţa.

35 afișări
Imaginea articolului Condescu: L-am recomandat pe Eugen Neagoe lui Jean Pădureanu

Condescu: L-am recomandat pe Eugen Neagoe lui Jean Pădureanu (Imagine: Florin Buga/Mediafax Foto)

"E adevărat, am discutat cu Jean Pădureanu despre Neagoe și i l-am recomandat ca antrenor. Nu numai la Bistrița l-am recomandat pe Neagoe, tuturor celor care s-au interesat de el le-am dat referinţe bune. Neagoe nu e un antrenor rău, doar că e tânăr și mai are de învăţat mai ales în raporturile pe care le are cu jucătorii", a precizat Marin Condescu.

Eugen Neagoe nu se află sub contract cu nicio echipă, după ce a antrenat în acest retur pe FC Drobeta. "Nu pot să spun acum mai multe despre aceste lucruri pentru că nu este nimic finalizat, dar este adevărat, am avut unele discuții în acest sens. Am fost și la meciul lor cu FC Brașov, dar sunt lucruri pe care nu le pot discuta deocamdată", a declarat Neagoe pentru Radio Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici