Condescu: Nu cred că Grigoraş va pleca, este un om cu capul pe umeri

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, joi, că nu crede că tehnicianul Petre Grigoraş va pleca de la echipă, dar a recunoscut că antrenorul are dreptate în cazul unor jucători transferaţi.

15 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu cred că Grigoraş va pleca, este un om cu capul pe umeri

Condescu: Nu cred că Grigoraş va pleca, este un om cu capul pe umeri (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Nu cred că Grigoraş va pleca, e un om cu capul pe umeri! Nu am timp acum să analizez situaţia, dar Grigoraş are şi el dreptate în ceea ce priveşte transferurile de jucători. Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lunii februarie. La fel şi cu Lazăr sau Neagu, care sunt jucătorii noştri şi trebuiau să aibă drept de joc acum. Mai greu erau de rezolvat situaţiile în cazul lui Lemnaru şi al lui Dobroiu care au fost luaţi mai târziu", a spus Condescu, care urmează să discute cu antrenorul după meciul cu Gloria Bistriţa, programat vineri.

Petre Grigoraş, care a declarat, miercuri, că va analiza serios situaţia şi se gândeşte chiar şi la despărţirea de Pandurii, a afirmat că vrea să discute cu preşedintele clubului înainte de a lua o decizie. "E primul meci acasă, dacă vom reuşi să câştigăm e foarte bine, dacă nu trebuie să ne acceptăm situaţia. Sper din tot sufletul să câştigăm, după care va trebui să avem o discuţie pertinentă cu preşedintele despre tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă pentru că nu poţi merge în necunoscut aşa permanent. Eu cred că echipa va face tot posibilul şi va câştiga partida cu Bistriţa şi îi simt pe jucători conectaţi şi pregătiţi de această partidă. Echipa e pregătită să abordeze cu încredere partida. După aceea va trebui să avem o discuţie lămuritoare despre tot ce se întâmplă la acest club pentru că nu se poate altfel, oricine ar fi în locul meu ar face asta", a menţionat tehnicianul.

Grigoraş s-a plâns de problemele de lot pe care le are înaintea meciului cu Gloria Bistriţa, precizând că va face totul pentru a avea măcar fotbaliştii de bază apţi de joc. "Acum o să-i ţin la incubator până la meci, nu o să mai fac nici antrenamente ca să pot să-i am apţi la joc. Nu am alte posibilităţi deci trebuie să ne luăm toate măsurile, să mergem noaptea să-i învelim să nu răcească, pentru că asta este situaţia. Meciul cu Bistriţa, ce să fac, cum o fi iau din grămadă, la nimereală jucători din ce avem. E meci de care pe care. O să încerc pe cât posibil să-i mobilizez şi să obţinem victoria. Ne va fi mult mai greu este clar, dar asta e viaţa şi nu ştiu ce ar trebui să fac ca lucrurile să se îndrepte", a adăugat el.

Formaţia Pandurii nu îi poate folosi pe Cristea, Lemnaru, Lazar, Horvat, Neagu şi Dobroiu, deoarece aceştia încă nu au drept de joc. În ceea ce îl priveşte pe slovenul Stromajer, revenit de trei zile la pregătire, Grigoraş a spus că nu intră în calculele sale până după întreruperea campionatului: "Stromajer nici nu ştiu, cred că are drept de joc dar nu intră în calculele mele pentru că el a fost până acum pe străzi, s-a plimbat pe ici pe acolo, este în urmă cu pregătirea şi nu are nici o treabă cu fotbalul până la pauza din martie când ar putea să se pună la punct cu pregătirea. Dar acum este departe de Stromajer care a plecat de aici".

Partida Pandurii Târgu Jiu - Gloria Bistriţa, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici