Condescu: Nu cred că Sorin Cârţu va pleca de la Pandurii

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că nu doreşte o despărţire de antrenorul Sorin Cârţu şi că ar renunţa la jucătorii care nu ar mai dori să lucreze cu actualul tehnician.

14 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu cred că Sorin Cârţu va pleca de la Pandurii

Condescu: Nu cred că Sorin Cârţu va pleca de la Pandurii

"Nu trebuie să punem pe Sorin Cârţu o presiune mai mare decât este necesară. Am pierdut doar cu primele trei echipe. Nu trebuie să plece Cârţu pentru că nu le convine ceva jucătorilor. Nu este nicio ruptură între jucători şi antrenor. Dacă ar pleca patru sau cinci jucători, se va suda imediat ruptura despre care se spune că ar fi între antrenor şi echipă. Dacă într-adevăr ea există, pentru că eu nu o văd. Nu ştiu cine sunt acei răzvrătiţi, probabil cei care nu au poftă de joc. Nu văd ce motiv ar avea să fie răzvrătiţi acum", a comentat Marin Condescu situaţia tensionată de la echipă.

Condescu a mai afirmat că are un proiect pe termen lung cu antrenorul Sorin Cârţu şi-l va continua indiferent de eşalonul în care va evolua Pandurii: "Avem un proiect de trei ani cu Sorin Cîrţu. Nu contează cum sau în ce eşalon, divizia B sau C şi venim înapoi, dacă e cazul, dar nu cred că va fi. Nu sunt probleme din punctul meu de vedere şi lucrurile sunt foarte clare aici. Părerea mea este că nu vor continua înfrângerile şi nici Sorin Cârţu nu va pleca de la Pandurii. Vom găsi împreună soluţii, iar dacă există jucători care nu vor să joace, deşi eu nu ştiu, îi vom lăsa liberi, să nu joace dacă nu vor şi să se apuce de altă meserie. E normal să se facă o analiză după fiecare meci şi să se identifice vinovaţii".

Formaţia Pandurii a pierdut toate cele trei partie programate în acest retur cu echipele clasate pe primele locuri în clasament, eşecurile fiind puse de conducere mai ales pe programul dificil al echipei din debutul returului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici