Condescu nu exclude varianta demiterii lui Joaquim Teixeira

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, duminică seară, după şedinţa ce a avut loc la stadion la ora 20.00, că nu a luat măsuri legate de conducerea tehnică, însă nu a exclus varianta demiterii antrenorului Joaquim Teixeira.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu nu exclude varianta demiterii lui Joaquim Teixeira

Condescu nu exclude varianta demiterii lui Joaquim Teixeira (Sursa: Mediafax Foto)

Condescu a precizat că a dorit la şedinţa convocată de el după meciul pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 0-1, să clarifice problemele de la echipă. El a menţionat că speră în continuare ca Pandurii să se salveze de la retrogradare.

"La această şedinţă m-am informat în primul rând despre incidentul care a avut loc (n.r. - conflictul din vestiar dintre antrenorul secund Florin Bejinaru şi membrii portughezi ai staff-ului tehnic) şi de aceea am convocat şedinţa ca fiecare să spună ce s-a întâmplat. Este clar că trebuie să găsim cele mai bune metode de a ne exprima pe viitor dacă vrem să mai avem vreo şansă să jucăm în prima divizie. Până acum toate au ţinut cu noi şi mă refer la rezultate, numai noi nu vrem de nici o culoare să jucăm. Eu cred că un rezultat de egalitate la acest meci cu Craiova nu ne-ar fi ajutat nici pe noi nici Craiova. Din acest punct de vedere, nu e nici un fel de problemă că a învins Craiova şi îi urez Universităţii să ajungă pe viitor în cupele europene pentru că anul acesta, oricât aş vrea eu să cred nu cred că va ajunge acolo. Iar pentru noi sperăm că atât echipa cât şi jocul rezultatelor ne vor îndreptăţi să rămânem în prima ligă. Lotul nostru nu este unul pentru locul pe care îl ocupăm, începând de azi ultimul loc în clasament", a afirmat Marin Condescu

Întrebat dacă este posibil ca Teixeira să fie demis, Condescu nu a negat şi a precizat că săptămâna viitoare vor fi mai multe şocuri la echipă, principalele măsuri urmând să fie anunţate luni, la ora 12.00. "Este posibil orice în acest moment. Mă gândesc la un şoc iar şocuri vor fi mai multe în această săptămână. Depinde foarte mult ce se va întâmpla şi de rezultatul meciului dintre CFR şi Steaua pentru că, să nu uităm, noi jucăm în etapa viitoare cu Steaua. Dar toate măsurile care vor fi necesare le vom lua până mâine la ora 12.00, când vom anunţa ce am stabilit într-o conferinţă de presă", a declarat Marin Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici