Condescu: Nu strângem semnături pentru schimbarea lui Mircea Sandu

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, joi, că gruparea gorjeană nu strânge semnături pentru schimbarea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, dar a menţionat că va semna lista iniţiată de către FC Steaua, care este destinată convocării Adunării Generale a FRF.

8 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu strângem semnături pentru schimbarea lui Mircea Sandu

Condescu: Nu strângem semnături pentru schimbarea lui Mircea Sandu (Imagine: Mediafax Foto)

Condescu a menţionat că nu este de acord cu schimbarea lui Mircea Sandu din funcţia pe care o ocupă, până când nu va şti exact cine va prelua această funcţie.

"Nu strângem semnături pentru schimbarea lui Sandu. Noi suntem pentru o Adunare Generală Extraordinară în care să se discute toate aspectele cu care se confruntă fotbalul românesc. Din Adunare să rezulte care este cel mai bun lucru de făcut. Voi semna pentru convocarea Adunării Generale. Pe prima pagină a convocatorului scrie şi de schimbarea lui Sandu fără nicio altă analiză şi numirea unei conduceri interimare care să pregătească alegerile. Nu suntem pentru o asemenea Adunare Generală. Dacă Steaua insistă, trebuie să ne spună cine este omul care va prelua şefia FRF. Care este programul lui şi tot ce ţine de acest aspect. Nu suntem iniţiatorii unei decizii, nici nu contează pe cine vrem noi sau nu şef la Federaţie. Trebuie să fie un om care vrea să fie preşedinte la FRF", a spus Condescu.

Marin Condescu a afirmat că poate influenţa între 40 şi 57 de cluburi care să voteze pentru schimbarea lui Mircea Sandu, dar nu a dorit să facă publice numele acestora. "Nefiind iniţiatori nu vom da listele cu cei care semnează pentru convocarea Adunării Generale până când iniţiatorii nu ne spun toată strategia pe care o vor aplica. Nu vom expune niciun club, noi Pandurii ne putem bate cu oricine pentru dreptate, dar mai sunt şi cluburi care nu au această putere. Avem între 40 şi 57 de cluburi cu care putem vorbi direct. Poate nu voi convinge pe niciunul, acum să vedem", a subliniat Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici