Condescu: O fi mic preţul lui Dică, dar salariul este foarte mare

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, luni, că fotbalistul Emil Dică, de la Rapid, are o valoare de transfer mică, dar doreşte un salariu foarte mare.

40 afișări
Imaginea articolului Condescu: O fi mic preţul lui Dică, dar salariul este foarte mare

Condescu: O fi mic preţul lui Dică, dar salariul este foarte mare

"Rapidul a anunţat că mijlocaşul Emil Dică poate pleca la orice echipă care achită 35.000 de euro. O fi preţul lui Dică mic, dar salariul este foarte mare. E de trei ori mai mare decât un salariu mediu al unui jucător de la Pandurii. O să vorbim cu el să vedem dacă ne vom putea înţelege în privinţa pretenţiilor lui şi apoi vedem dacă va veni la Pandurii. Oricum, el trebuie să ne dea un răspuns până în data de 5 ianuarie. I-am dat ocazia băiatului să se gândească la propunerea noastră şi imediat după sărbători să ne dea un răspuns", a spus Condescu.

El a menţionat că politica de salarii a grupării din Târgu Jiu a fost una echilibrată şi de aceea clubul nu are probleme financiare. "Avem o politică salarială echilibrată şi ponderată. Nu suntem pe ultimul loc la nivel de salarii, dar nici printre primii. Avem acele prime de obiectiv, adică pentru locurile locurile 6-10 care le vor primi jucătorii la final de sezon. Sunt unele echipe care s-au aruncat cu salarii mari la jucători, iar acum sunt afectate de această criză financiară. Noi suntem atenţi în acest sens iar politica aceasta a dat roade până acum", a precizat Marin Condescu.

Condescu a adăugat că nu se grăbeşte cu transferurile la Pandurii pentru că jucătorii sunt acum în vacanţă: "Acum degeaba vorbim despre transferuri pentru că şi jucătorii se gândesc la sărbători. Măcar câteva zile pe an să stea şi ei relaxaţi alături de familie şi prieteni. De fotbal se vor ocupa şi ei imediat după anul nou. Ne mai liniştim şi noi după aceste sărbători, devenim mai buni şi apoi după 3 ianuarie revenim la muncă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici