Condescu: Sorin Cârţu a renunţat la 200.000 de euro când a plecat de la Pandurii

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că tehnicianul Sorin Cârţu ar mai fi avut de primit de la gruparea din Târgu Jiu suma de 200.000 de euro, în urma rezilierii contractului, însă antrenorul a renunţat la aceşti bani.

25 afișări
Imaginea articolului Condescu: Sorin Cârţu a renunţat la 200.000 de euro când a plecat de la Pandurii

Condescu: Sorin Cârţu a renunţat la 200.000 de euro când a plecat de la Pandurii (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

"Noi am negociat numai pe cele trei luni care au trecut deja, iar pentru cei doi ani de contract pe care îi mai avea, domnul Cârţu nu a mai ridicat niciun fel pretenţii financiare, suma ridicându-se la aproximativ 200.000 de euro. Numai din ceea ce urma pe cei doi ani", a spus Condescu.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul antrenorilor secunzi Mircea Irimescu şi Silviu Lung şi preparatorului fizic Fane Cioacă. Toţi au negociat în aceiaşi parametrii rezilierea contractelor cu Pandurii, modelul de convenţie încheiată cu Sorin Cârţu fiind acelaşi pentru toţi membrii staff-ului său tehnic.

La rândul său, antrenorul Sorin Cârţu a declarat că nu a cerut niciun ban în plus faţă de ceea ce i se cuvenea, deoarece aşa a considerat de cuviinţă.

"Tot ceea ce am discutat despre contract a fost exact până la data la care am lucrat, nu m-a interesat nimic din ceea ce trebuia să fie pe viitor sau puteam să am dreptul în viitor şi vreau să spun că e vorba de sute de mii de euro. Dar aşa am considerat eu ca stau lucrurile şi am zis, da domnule, am comis-o şi plătesc. Aveam un contract imparabil, dar nu m-am cramponat de el. Nu mă cramponez de chestii de acest gen, de aceea spun că atunci când greşesc plătesc, iar când am dreptate îmi menţin punctul de vedere cu vehemenţă", a precizat Cârţu.

Antrenorul Sorin Cârţu şi-a reziliat, miercuri, pe cale amiabilă, contractul pe care în avea cu gruparea gorjeană, lucru pe care l-au făcut şi secunzii Mircea Irimescu, Silviu Lung şi Fane Cioacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici