Condescu: Stromajer şi Vranjes vor fi cedaţi la Vaslui

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marţi, că a ajuns la un acord cu oficialii grupării FC Vaslui pentru transferul jucătorilor Jaka Stromajer şi Stojan Vranjes, informează site-ul oficial al gorjenilor.

160 afișări
Imaginea articolului Condescu: Stromajer şi Vranjes vor fi cedaţi la Vaslui

Marin Condescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax foto)

"Ne-am înţeles astăzi cu conducerea clubului FC Vaslui pentru transferul jucătorilor Jaka Stromajer şi Stojan Vranjes. Cei doi fotbalişti şi-au dat acordul să meargă la echipa din Vaslui şi un rol important în convingerea lor l-a avut impresarul acestora, Zvonko Milojkovici, care a rămas în relaţii bune cu clubul Pandurii. Am beneficiat de sprijinul domnului Milojkovici pentru a găsi soluţii cât mai bune şi pentru jucători şi îi mulţumim. Dumnealui i-a revenit rolul de a-i convinge pe cei doi fotbalişti că e în avantajul lor să accepte acest transfer, având în vedere faptul că sunt la apogeul carierei şi trebuie să joace în această perioadă. Acum rămâne ca jucătorii să se înţeleagă cu clubul din Vaslui în vederea semnării contractelor", a spus Condescu.

Atacantul sloven Jaka Stromajer (29 de ani) nu s-a mai prezentat la Pandurii Târgu Jiu din luna octombrie a anului trecut când a fost învoit de conducere pentru rezolvarea unor probleme de familie. Mijlocaşul bosniac Stojan Vranjes (27 de ani) s-a antrenat de la reunirea lotului cu echipa a doua a clubului gorjean, el fiind pus pe lista de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici