Condescu: Sunt convins că vom termina în locurile 6-10

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, este convins că gruparea antrenată de tehnicianul Sorin Cârţu va ocupa la sfârşitul campionatului un loc între primele zece echipe, adică obiectivul formaţiei gorjene.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu: Sunt convins că vom termina în locurile 6-10

Condescu: Sunt convins că vom termina în locurile 6-10 (Imagine: Mediafax Foto)

"Luptăm pentru locurile 6-10, eu sunt convins că vom fi în obiectiv. Jucătorii vor lua şi primele dacă vor fi în obiectiv. E greu acum că încercăm să ne clasăm cât mai sus, dar putem să mai urcăm un loc fără niciun fel de probleme. Dar asta numai dacă vom şti să fructificăm avantajul terenului propriu, nu ca la meciul din etapa trecută când în secunda zece era 1-0 pentru Iaşi", a spus Condescu.

Condescu crede că antrenorul Sorin Cârţu nu este un tehnician defensiv.

"Sorin Cârţu a folosit materia primă pe care a avut-o. În funcţie de jucători a făcut tactica de joc. La Pandurii a organizat bine jocul şi a fost adeptul unui joc ofensiv. Nu e deloc un antrenor defensiv, deşi uneori poate că trebuia să fie şi puţin mai defensiv", a mai spus Condescu.

Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 11 în clasamentul Ligii I, la 3 puncte de poziţia a zecea, Gloria Bistriţa. Echipa Pandurii întâlneşte, sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici