Conducătorii Oţelului spun că au bani pentru cantonamente

Conducătorii clubului Oţelul Galaţi au anunţat că programul de pregătire al echipei va decurge aşa cum s-a stabilit, chiar dacă nu s-a reuşit încheierea unui nou contract de sponsorizare.

15 afișări
Imaginea articolului Conducătorii Oţelului spun că au bani pentru cantonamente

Conducătorii Oţelului spun că au bani pentru cantonamente (Imagine: Mediafax Foto)

"Programul de pregătire până la reluarea campionatului nu este afectat. Reunirea lotului va avea loc în 12 ianuarie, avem bani să plecăm într-un stagiu de pregătire în Antalya la 4 februarie, la care se va mai adăuga încă un stagiu de pregătire centralizată, undeva la munte, în ţară", a declarat Marius Stan, directorul general al clubului Oţelul.

El a mai spus că speră ca echipa să fie ajutată financiar de comunitatea locală.

"Ne gândim la alte soluţii pentru a putea trece peste acest moment. Una dintre ele ar fi implicarea Consiliului Local, am promisiuni de la primar că vom ajutaţi, mai ales dacă nu reuşim să semnăm contractul cu cei din combinat, însă nu mă pot baza doar pe promisiuni", a declarat Marius Stan.

În ceea ce priveşte modificările de componenţă a lotului de jucători, deocamdată sigură este doar renunţarea la serviciile jucătorilor care nu au confirmat în turul campionatului: Vitaic, Nikolic, Ioviţă şi Romeo Stancu.

"Nu sunt oferte pentru jucătorii noştri. De adus jucători, nu se pune problema acum, mizăm pe cei din curtea noastră", a adăugat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici