Conducerea CS Mioveni vrea să rezilieze contractele cu Dică, Neaga, Tănase, Dina şi Mărgăritescu

Atacanţii Nicolae Dică, Adrian Neaga, Ciprian Tănasă, Mihai Dina şi mijlocaşul Andrei Mărgăritescu au fost chemaţi, luni, de conducerea grupării CS Mioveni pentru a ajunge la o înţelegere privind rezilierea contractelor.

150 afișări
Imaginea articolului Conducerea CS Mioveni vrea să rezilieze contractele cu Dică, Neaga, Tănase, Dina şi Mărgăritescu

Nicolae Dică (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Cei cinci jucători au ajuns la un acord verbal cu oficialii CS Mioveni pentru rezilierea contractelor, o decizie finală urmând însă să fie luată de Consiliul Director al clubului.

Toţi cei cinci jucători aveau contracte valabile pentru doi ani cu CS Mioveni.

Dacă în Consiliul Director nu vor fi acceptaţi termenii rezilierii contractelor, cei cinci jucători ar putea evolua duminică, în prima etapă a returului, în compania formaţiei Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici