Conducerea FC Dinamo, contestată de suporteri la primul antrenament al echipei din 2013

Aproximativ 30 de suporteri dinamovişti au fost prezenţi, miercuri, la primul antrenament din 2013 al formaţiei conduse de Cornel Ţălnar, aceştia scandând lozinci împotriva acţionarilor pe care îi consideră vinovaţi pentru situaţia financiară dificilă în care se găseşte clubul alb-roşu.

191 afișări
Imaginea articolului Conducerea FC Dinamo, contestată de suporteri la primul antrenament al echipei din 2013

Conducerea FC Dinamo, contestată de suporteri la primul antrenament al echipei din 2013 (Imagine: Diana Stoica / MediafaxFoto)

Fanii au scandat în mai multe rânduri "Plecaţi cu toţii", contestându-i de asemenea şi pe agenţii de jucători Ioan şi Victor Becali. Singurii faţă de care suporterii şi-au arătat susţinerea au fost jucătorii dinamovişti.

La reunirea lotului echipei Dinamo au fost prezenţi 24 de fotbalişti, primul antrenament condus de Cornel Ţălnar desfăşurându-se pe terenul "Florea Dumitrache" din cadrul Complexului Sportiv Dinamo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici