Conor McGregor, atacat de un daghestanez în timpul unei conferinţe de presă. ”Îţi aminteşti ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan?” - VIDEO

Luptătorul din UFC, Conor McGregor a fost atacat, vineri, în timpul unei conferinţe de presă, de un daghestanez, care a aruncat cu o sticlă de apă în direcţia irlandezului.

2880 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor, atacat de un daghestanez în timpul unei conferinţe de presă. ”Îţi aminteşti ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan?” - VIDEO

Conor McGregor, atacat de un daghestanez în timpul unei conferinţe de presă. ”Îţi aminteşti ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan?” - VIDEO

Incidentul a pornit de la faptul că, joi, în timpul unui interviu, Conor McGregor a spus: ”Nu aş călca în Daghestan pentru nimic în lume. Acesta este adevărul”.

Vineri, în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate la Moscova, irlandezul a fost tras la răspundere de o persoană care s-a simţit ofensată de comentariile sale.

Daghestanezul i s-a adresat direct vedetei UFC, întrebându-l: ”Îţi aminteşti ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan? Dacă îl urăşti pe Khabib şi echipa lui, de ce spui lucruri rele despre toţi daghestanezii?”.

 

 

 

Luptătorul a rămas calm şi a încercat să explice faptul că remarcile au fost făcute după ce a fost jignit în repetate rânduri de oamenii din Daghestan.

”Nu mi-au arătat niciun pic de respect, înaintea luptei. Au vândut produse cu faţa mea pe ele”, a spus McGregor, referindu-se la faptul că daghestanezii au vândut pui congelaţi denumiţi ”McGregor”.

Daghestanezul s-a enervat reproşându-i luptătorului: ”Toţi oamenii? Tatăl meu, fratele meu, şi despre ei crezi că sunt laşi?”, întrebare la care McGregor a răspuns, în mod repetat: ”Da”.

”De ce laşi? Ce ţi-a făcut el ţie? Fratele meu, ce ţi-a făcut el?”, a continuat enervat daghestanezul, înainte să arunce o sticlă spre luptătorul irlandez care s-a ferit în ultimul moment. Agenţii de securitate l-au scos imediat pe agresor din sala unde se desfăşura conferinţa de presă.

McGregor nu a mai intrat în ring, de la înfrângerea suferită în faţa lui Khabib Nurmagomedov, atunci când a pierdut printr-o manevră de submission. După înfruntarea dintre cei doi, au avut loc incidente violente între cele două echipe ale luptătorilor, incidente care au dus la suspendarea celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici