Conor McGregor şi-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier de la UFC 264

Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor în trilogia lor după ce irlandezul şi-a rupt piciorul cu doar câteva secunde rămase din prima rundă.

17073 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor şi-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier de la UFC 264

Sursa foto: Captura UFC/ Twitter

Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor pentru a doua oară în şase luni. McGregor a suferit o accidentare gravă la glezna stângă în ultimele secunde ale primei runde din gala UFC 264.

Lupta a fost oprită după prima rundă, când McGregor (22-6) nu a putut continua.

Într-o declaraţie post-meci Poirier a spus că a simţit că ceva nu este în regulă cu piciorul lui McGregor după o lovitură ce a avut loc în prima parte a luptei.

„Cu siguranţă am simţit ceva”, a spus Poirier. "Şi-a rănit glezna în începutul luptei, apoi acesta s-a rupt".

Pentru VIDEO CU MOMENTUL CLICK AICI

Atenţie imagini cu un puternic impact emoţional

T-Mobile Arena, locaţia unde a avut loc gala, a fost plină pentru prima dată de la început pandemia de coronavirus, iar preşedintele organizaţiei, Dana White, a declarat că veniturile din bilete au fost de aproximativ 16,5 milioane de dolari, clasându-se printre cele mai mari din istoria UFC. O mulţime de celebrităţii a fost prezente la gala printre care Dave Chappelle, Mel Gibson, Miles Teller, Jared Leto, Steve Aoki, Steve-O al lui Jackass, Baker Mayfield şi proprietarii NFL Robert Kraft şi Mark Davis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici