Constantin Budescu a semnat un contract pe patru sezoane cu FCSB

Fotbalistul Constantin Budescu, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu FCSB, a anunţat, sâmbătă, vicecampioana României, pe pagina oficială de Facebook.

357 afișări
Imaginea articolului Constantin Budescu a semnat un contract pe patru sezoane cu FCSB

Constantin Budescu a semnat un contract pe patru sezoane cu FCSB (Imagine: Alexandru Dobre. Mediafax Foto)

"FC Steaua Bucureşti anunţă că l-a transferat pe Constantin Budescu, jucatorul celor de la AFC Astra Giurgiu. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pe patru sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

"Mă bucur foarte mult că am luat decizia de a veni la Steaua. Acest club mi-a făcut cea mai bună oferta şi era normal să o accept. Sper să joc bine şi să îmi ajut noii colegi, astfel încât să ne îndeplinim toate obiectivele, care sunt mereu mari la un club de talia Stelei. Sunt fericit şi sper să mă bucur de cât mai multe succese aici", a declarat Budescu, în exclusivitate pentru site-ul oficial al vicecampioanei.

Budescu este al cincilea jucător venit în această vară sub comanda lui Nicolae Dică. Junior Morais, Ionuţ Larie, Toma Niga şi Paul Szecui sunt ceilalţi patru fotbalişti achiziţionaţi de FCSB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici