Contra: Am pierdut trei finale în carieră şi cred că jucătorii trebuie încurajaţi

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, miercuri, după finala Cupei Spaniei, pierdută de Getafe cu scorul de 1-3, în faţa formaţiei Valencia, că a pierdut trei finale în carieră şi de aceea ştie că jucătorii trebuie încurajaţi, informează Marca.

25 afișări
Imaginea articolului Contra: Am pierdut trei finale în carieră şi cred că jucătorii trebuie încurajaţi

Contra: Am pierdut trei finale în carieră şi cred că jucătorii trebuie încurajaţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Este a treia finală pe care o pierd (n.r. - Contra a pierdut finala Cupei UEFA când juca la Deportivo Alaves şi două finale ale Cupei Spaniei cu Getafe) şi ştiu cum se simt jucătorii, de aceea trebuie încurajaţi. Getafe este o echipă tânără şi cu siguranţă va ajunge într-o altă finală", a spus Contra.

Internaţionalul român a recunoscut că Valencia a jucat mai bine. "O finală este o partidă unică şi ei au început mai bine. În a doua parte am avut ceva ocazii, dar nu am putut reveni şi ei au meritat victoria. Este păcat pentru toată munca din acest an, dar nu am putut încheia sezonul aşa cum merita această echipă", a afirmat Contra.

Contra a explicat că arbitrul a acordat corect penalti la un fault comis de Moretti asupra lui şi a menţionat că dacă nu avea apărătoarea, jucătorul Valenciei i-ar fi "rupt piciorul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici